Bullenforum

Welkom op dit bullen forum voor lliefhebbers van bullen hier kun je elkaars ervaringen qua opvoeding, gedrag en verzorging met elkaar te delen.
Bullenforum

Bullenforum, voor alle bullenliefhebbers, informatie die we met elkaar kunnen delen


  Hondehandelaren undercuver nederland

  Admin
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 152
  Registratiedatum : 28-02-10
  Leeftijd : 55
  Woonplaats : Groningen

  Hondehandelaren undercuver nederland Empty Hondehandelaren undercuver nederland

  Bericht  Admin op ma jun 07, 2010 10:43 am

  Hebben jullie ook deze uitzending gezien gisteren zondag avond op SBS 6 en wat is jullie mening.
  Ik heb mijn mening op mijn hyves gezet en zal deze nog even weer geven.

  Ik citeer mijn eigen verhaal.

  Ja dit is te erg voor woorden maar dit is iets wat al jaren speelt.
  Het is wat die man ook vertelde Nederland is een paradijs
  Nederland laat dit allemaal toe maar ook onder de fokkers zijn ook problemen te vinden en dan heb ik het niet over de goede fokkers die het doen zoals het hoort.
  Maar geloof mij dat onder de fokkers die zelfs geregistreerd staan bij het ebcn en aangelsoten zijn bij hun eigen rasvereniging dat daar ook rotte appels tussen zitten.
  Bv honden die aangeboden worden en toch blijken dat ze ziek zijn en die dan voor wat goedkoper de deur uitgaan omdat ze wat ouder zijn of andere redenen.
  Met alle gevolgen van dien en dan wanneer je het medisch dossier wilt opvragen wanneer je hier achterkomt dat de dierenarts geen informatie wilt geven want als hij dat wel doet dan kan de fokker hem zelfs aanklagen en ja dat is echt een regelgeving in de wet.
  Er zijn ook dierenartsen gelukkig die het de nodige info geven maar ze hoeven het niet.
  En dan nog niet te spreken over het papier gedeelte want geloof mij ook hier in Nederland worden door fokkers die verkeerd bezig zijn waar men geen weet van heeft ook valse stambomen afgegeven.
  Dus wanneer er geen stamboom behoort aan de hond kan deze zonder problemen een vales krijgen en jij als nieuwe eigenaar hebt er geen weet.
  Ook worden stambomen afgeven voor de verboden honden zoals bv staffords en dan heb ik het niet over de officiele stafford met een oficiele gerigistreerde stamboom.
  Maar over de verbasteringen die helaas nog teveel rondlopen hiervoor worden ook stambomen vervalst.
  Want het is nl zo toen de wetgeving kwam dat de bepaalde rashonden werden verboden zoals staffords en de pitbulls werd naar een aantal jaren dit weer opgeheven.
  Maar dat geld dus niet voor de verbasteringen en wat is nu een verbastering en wat is nu een orgineel heel veel mensen weten dat niet.
  Wanneer een verbastering rondloopt en de politie zal kwaad willen mag hij deze hond inrekenen en een spuitje laten geven.
  Dus worden er stambomen gemaakt op de illegale wijze en zo worden de mensen bedot.
  Het vreemde is deze verbasteringen zijn verboden maar worden massaal verkocht kijk maar op marktplaats en toch wordt het getolereerd ik bedoel maar.
  Fokkers die met een zieke hond fokken ja het gebeurt en niemand ziet het en weet het want het wordt verzwegen maar geld speelt een rol want laten we wel zijn 1750 euro is een hoop geld in dit geval voor een bull.

  En er zijn fokkers die voor het geld gaan en zich totaal verders niet intresseren hoe de pups komen en in welke staat de moeder is ja lieve mensen het gebeurt.
  Fokkers die massal honden fokken die wel tientallen nestjes per jaar hebben die niet krantzindelijk worden gemaakt of worden gesocialiseerd dood eenvoudig men heeft daar de tijd niet voor en de ruimte en voor het oog van Neerlands oog wordt gezien als een goede fokker.Nee lieve mensen het is goed kijken en je goed laten informeren maar de wet kent vele mazen en controle wordt niet uitgeoefend en iedereen kan in feite maar doen wat ze willen.
  En nogmaals ik heb het niet over de goede fokkers want die zijn er gelukkig wel maar geloof me maar ik heb al zoveel gezien en al zoveel mee gemaakt op dit gebied en ook ik trapte er wel eens in en dat je met ongeloof staat te kijken omdat je iemand vertrouwt maar wat gebeurt het hondje is de dupe en jij als baasje want je staat machteloos.
  Helaas Nederland lijkt zo'n goed land maar schijn bedriegt op alle fronten van het gebied.
  Er is meer ellende dan men denkt hier in Nederland de hondehandelaren zijn bekend de broodfokkers ook en alles word maar gedoogd maar ook onder de Fokkers zitten vele rotten appels en dat noemt men veborgen criminaliteit wat heel moeilijk te traceren valt en kom je erachter dan sta je nog machteloos en loop je tegen de muur met veel verdriet en pijn en ook een hoop geld wanneer het blijkt dat het niet gezond uit het nest komt of dat er op verkerde wijze wordt gefokt en dat kost de burger heel vele geld omdat je liefde voor dat beestje hebt en dat is nu waar de deze mensen op anticiperen op de liefde die je wilt geven voor jou hondje men is zo gehaait als wat en ik ben bang dat dit soort praktijken bijna niet zijn uit te roeien helaas en zeker wanneer de wet niet verandert en de regering en er niets aan wilt doen.
  En dat bepaalde organisatie het wel weten maar hun ogen ervoor sluiten het is een komplete ketting reactie waar je bijna geen vinger achter kunt krijgen.

  Liefs,

  Paula en de bullen


  _________________
  Een hond heeft een grenzeloos vertrouwen en wordt dus makkelijk verraden.
  http://onsbullenhuis.intropagina.nl
  Hondehandelaren undercuver nederland Herschaaldekopievanldavi-worms-pape
  whitebulls
  whitebulls

  Aantal berichten : 18
  Registratiedatum : 06-04-10
  Leeftijd : 32
  Woonplaats : flevoland

  Hondehandelaren undercuver nederland Empty Re: Hondehandelaren undercuver nederland

  Bericht  whitebulls op do jun 10, 2010 8:10 am

  ik heb de HH maandag op internet gekeken en van mij mogen ze de straffen van de vs wel hand haven voor zulke oplichters
  toevallig woensdag op animalplannet jonge in de 20 mishandelt 3 katten 2 moest worden afgemaakt zo erg straf kans tot 15 jaar cel en 30,000 dollar boete dat krijgen ze hier in nl nog niet eens voor moord dus ze mogen hier wel wat strafjes vanuit de vs gaan gebruiken mischien dat nederland dan niet meer zon paradijs is

   Het is nu wo apr 24, 2019 2:49 pm