Bullenforum

Welkom op dit bullen forum voor lliefhebbers van bullen hier kun je elkaars ervaringen qua opvoeding, gedrag en verzorging met elkaar te delen.
Bullenforum

Bullenforum, voor alle bullenliefhebbers, informatie die we met elkaar kunnen delen


  Frenchies of the golden place

  avatar
  Frodo123

  Aantal berichten : 1
  Registratiedatum : 15-02-13

  Frenchies of the golden place Empty Frenchies of the golden place

  Bericht  Frodo123 op vr feb 15, 2013 4:32 pm

  Frenchies of the golden place!!!

  Wat een slechte fokker!!! Wij hebben een reu hier gekocht van 16 maanden. Jolanda van V. wilde niet meer fokken met die lijn dus wilde haar reu wegdoen! Zij heeft zelf contact met ons opgenomen via een advertentie op marktplaats waar wij vroegen om een franse bull die herplaatst moest worden!! De voorwaarden moesten zijn dat de hond met andere honden, katten en kinderen samen kon! Dat kon hij volgens deze vrouw!! We zijn eerst bij hun geweest om te kijken.. dit ging goed! Ze kwamen erg aardig en betrouwbaar over! Ze zijn toen zelf de reu bij ons thuis komen brengen en de ontmoeting tussen honden en katten ging helemaal goed! Met tranen werd er afscheid genomen van Frodo! Echter toen na 2 dagen de zoon van mijn vriendin bij ons kwam ging het al fout, Frodo beet hem. Dit terwijl de zoon van 7 gewoon op de bank een computerspel aan het spelen was en hij Frodo even wilde aaien zoals hij een paar keer daarvoor ook deed! Ineens was het hap en vervolgens moest Frodo niks meer van hem hebben. Ik heb het gezien en heb dus ook gezien dat de zoon echt niks bij Frodo deed wat zou kunnen triggeren om hem te bijten!! Maargoed, wij dus gebeld met deze Jolanda van V. en die kon alleen maar schelden en schreeuwen!! Wilde haar hond niet terug, want verkocht was verkocht dus we moesten maar kijken wat we ermee deden!! Dit terwijl ons eerst benadrukt was dat we altijd om hulp konden bellen enz. En zogenaamd zoveel liefde voor de bullen. En het draait allemaal niet om geld!! We zijn voor van alles en nog wat uitgemaakt en op hulp hoefden we echt niet te rekenen! Zelfs het HBC hield hun hand boven haar hoofd!!

  Ondertussen heb ik wat contact gehad met verschillende mensen (ook fokkers) die precies zulke verhalen hebben over deze wanstaltige fokker!! Zelfs fokkers waar zij een hond vandaan heeft, ineens bleken die pups van alles te mankeren en kon Jolanda van V. wederom alleen maar schreeuwen en schelden! Die ook klachten hebben ingediend bij het HBC! Toch raar dat er niks mee gedaan wordt dan!

  Dus bedenk je goed als je hier een bulletje vandaan haalt!! Je hoeft echt geen hulp te verwachten!! Evil or Very Mad

   Het is nu wo apr 24, 2019 2:47 pm